Sponsoring

Sanisale

Sanisale.com is dé plek voor hoogwaardig sanitair en tegels voor uw nieuwe badkamer, tegelvloer of toilet. Altijd tegen de laagste prijs! Sanisale.com onderscheidt zich door onder meer haar mooie verzorgde showrooms waarin losse producten, maar ook complete badkamer opstellingen worden aangeprezen.

Bezoek website

Keukensale

Duitse, op maat gemaakte keukens voor elk budget. Alle A-merken en altijd de laagste prijsgarantie. Dit alles in een prachtige showroom. Keukensale is dé keukenspeciaalzaak voor de laatste trends in keukens en hoge kwaliteit.

Bezoek website

CLEQ OÜ

Professionele software is niet vanzelfsprekend. Daar is technische expertise voor nodig, een passende strategie en een blik op de toekomst. Cleq ontwikkelt innovatieve software oplossingen voor bedrijven met een missie. Samen creëren we software op maat waar zowel gebruikers als makers enthousiast van worden.

Bezoek website

Kunststofvloeren Friesland

Kunststofvloeren Friesland specialiseert zich in het aanleggen van verschillende type kunststofvloeren, voor zowel bedrijven als particulieren. Door onze kennis en ervaring staan wij garant voor een uitstekende kwaliteit. Wij denken graag met de klant mee en streven ernaar voor ieder een vloer op te leveren.

Bezoek website
Sponsoring Form

Contactformulier Voor Sponsoren