Nieuws

Seagulls pakken bijna eerste winst

9-06-2019 HARLINGEN – Onder een heerlijke zomeravond zon speelde het mixed-softbal team van de Seagulls afgelopen maandag een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Drachten Diamonds.

Lees nieuwsbericht

Landelijke Beeballdag 2019 - Caribe

01/06/2019 GRONINGEN – Op een heerlijke zomerse dag hebben de enthousiaste beeballers van Seagulls een goed georganiseerd jeugdtoernooi gespeeld bij Caribe te Groningen. Beeball is speciaal bedacht voor kinderen in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar.

Lees nieuwsbericht

Geslaagde eerste wedstrijden Seagulls

12/05/2019 Op een zonovergoten zondag hebben de Seagulls op het complex van Urbanus te Hoorn hun eerste wedstrijden afgewerkt tegen Urbanus Hoorn en de Vrijbuiters uit Dronten.

Lees nieuwsbericht

Allereerste wedstrijd voor Seagulls

08/05/2019 Zondag 12 mei 2019 speelt het mixed-softbalteam van de Seagulls een driekamp tegen Urbanus Hoorn en de Vrijbuiters uit Dronten. Een driekamp is een mini-toernooi waarbij de deelnemende ploegen alle drie tegen elkaar uitkomen. De wedstrijden worden georganiseerd door Urbanus en vinden plaats op hun sportcomplex te Zwaag.

Lees nieuwsbericht

Honk- en softbalvereniging Seagulls begint wintertraining voor jongeren

4-12-2018 HARLINGEN – Honk- en softbalvereniging Noordwest-Friesland Seagulls gaat dinsdag 11 december van start met een wintertraining voor de jeugd. Jongeren onder de 16 jaar zijn dan tussen 18:00 en 19:00 uur welkom om mee te trainen in de gymzaal van ikc het Noorderlicht.

Lees nieuwsbericht

Honkbalvereniging Seagulls officieel opgericht

17-1-2019 HARLINGEN – Harlingen is een vereniging rijker. Vorige week vrijdag is de honk- en softbalvereniging Noordwest-Friesland Seagulls officieel geregistreerd als vereniging bij het Harlinger notariskantoor Jelsma-Koelma.

Lees nieuwsbericht